Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt ett hoppkok av mina känslor och icke-känslor för en människa. Hur ska man veta när kärleken finns där?


En av alla dessa kärleksdikter

Kanske är det så att jag gillar dig.
Kanske är det så att jag gillar dig rätt mycket.

Men i min värld finns det inga lyckliga slut
och inga vita hästar med prinsar på.
I min värld står prinsessan och väntar med frågan
om prinsen gillar henne eller inte.


Kanske är det så att du gillar mig.
Kanske är det så att du gillar mig rätt mycket.

Men den frågan får du ställa,
du adla prins med vit springare.




Fri vers av Jules Blues
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues