Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så jävla bra



boom bang, baby!
jag är på väg
de gillar min stil
de vill ha mig
eller
jag uppfyllde iallafall kraven

hell yeah, baby!
jag är på väg
ÄNTLIGEN
har jag kontroll igen

- Vad är det du ska bli?
- Rockstjärna...


remember my name I'm heading for fame jag ska iallafall göra det jag älskar älskar älskar mest det som finns i mitt blod som ger mig styrka skönhet mod och jag ska skina bli den jag egentligen är någon att räkna med istället för denna förlamade degklump jag varit så länge

fuck yeah, baby!
du vet att du kommer längta efter mig
när du ser min glöd
du kommer tigga
som du gjort förr
jag kommer le
säga:
jag är ny nu

sen vet jag inte vad som kommer hända
men det kommer bli
så jävla bra




Fri vers av kärleksbarn
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 14:57



Bookmark and Share


  Nioma Trey
Fy fan vad bra Malin!

Det bara skriker välbehövt uppbrott! Texten förmedlar underbar känsla. Gör mig glad igen när jag sitter och småsnyftar framför datorn. Gör mig fan taggad.

Det kommer att bli fantastiskt!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn