Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Mamma säger att jag helgonförklarar dig

men jag vet inte,

nu är du väl ett helgon?


mitt
alldeles egna




Fri vers av Jules Blues
Läst 2508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues