Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stängda dörrar

Bakom stängda dörrar hör jag skriken.


Hennes gråt och
hans svordomar.


Jag är så sjukt rädd att han ska slå henne.


Varför dricker han
när han blir såhär?




Fri vers av Jules Blues
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues