Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var drygt 10 år sedan du fick din diagnos. Du är väl frisk nu, men rädslan är kvar..


Mamma och cancer, för fyrtioelfte gången

Fyrtioelfte gången
i sjukhuset
ser jag dig vakna upp
ur din dvala.


Du dog inte den här gången heller
tänkte jag och tog i trä.


För du vet inte hur ont det gör i mig
när jag ser dig opereras för cancer
för fyrtioelfte gången.


För fyrtioelfte gången
ligger jag vaken
rädd
och gör mig berädd
för en framtid



utan dig, älskade mamma




Fri vers av Jules Blues
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 01:23



Bookmark and Share


  steffie
Lever i samma situation,
Skickar en kram!
2009-11-15

  Diana Tala
lilla mamma<3 hoppas allt blir bra
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues