Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att ta för mycket tabletter enligt mig.


Kroppen gör ont

kroppen gör ont
eller nej
kroppen känns som förut
men eftersom tankarna
är borta med Valerina
så känns kroppen mer.




Fri vers av Jules Blues
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-24 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues