Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig Dr Lindgren!



"Nu har hon börjat stamma"
skrev läkaren i mitt senaste intyg
och puttsade sina glasögon med en
kompress.

-Nämen fy fan väste syster Eva
och kastade en rondskål i skallen på mig.

Nu måste vi höra ALLT hon säger två gånger!!!




Fri vers av Maria Natasja
Läst 652 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-07-29 15:16



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Och värsat av allt är att inte ens det hjälper.
2009-08-22

  Hans w-art Westlund VIP
underbar :D
2009-08-07

    FinnRaggarn
Ha ha ha ha ha ,den här gjorde min fredag ,Tack Maria
2009-07-31

  Carola Zettergren
:):)BRUTALBRAAAA!!!
2009-07-30

  hawkeye
*L* :)
2009-07-30

  Lili Samuelsson VIP
aj lööv syster eva, de ultimäjt bitch
och dina lindgrenare är alltid läsvärda
2009-07-29

  micke marin
*gapskratt* haha kul ju!
2009-07-29

  rocksolid
Jag har saknat dina Dr. Lindgrenbesök, nu vet jag varför.
2009-07-29

  dweeb
Ha ha kul i sitt elände.
Ha ha kul i sitt elände.

;-)
2009-07-29

  Hans Christian
Ja, det är ju bara att buga sig och applådera. Underbar slutrad.
2009-07-29

  Nina Ahlzén
tragikomik på hög nivå!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja