Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I 2A är rullgardinerna aldrig uppdragna.


Dom gör intima saker,
på andra våningen

hemliga.

Hon har röda skor
och skrattar ofta

Han,

är aldrig hemma.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-13 14:21



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
He he. Kul sväng på slutet. Skickligt skrivet.
2011-03-16

  Ingmar Hård VIP
humor speglar verklighet
en aning bister
2011-03-15

    99knivesinside
Min!
2011-03-14

  W.Riter
Mmmh! Så jäkla bra!
2011-03-13

    Herr Ångest
Ha ha. lovely!
2011-03-13

  hawkeye
*Aouch*
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja