Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske lite onödigt med badankan.



Man kan,

om man vill,

hoppa ifrån en bro,

klyva skallen mot vattenytan

och dö.

Eller

så kan man köpa en badanka,

på rea,

och dränka sig hemma.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 442 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-03-13 15:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
ruggigt bra
2011-10-12

  Maria Zena Viklund
grm realitik, snyggt som alltid på gränsen!
2011-03-13

  F.
Brutal, och väldigt väldigt bra.
2011-03-13

  hawkeye
Med badankan kan man ha lite kul samtidigt :)
2011-03-13

    ej medlem längre
Drastigt, respektlöst - och alldeles underbart!
2011-03-13

  Lili Samuelsson VIP
alltså du är ju så brutalt bra. aj lööv diss
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja