Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag saknar mest

jag önskade att jag hade en burk med din doft
din rena saknade doft
en burk med dina kramar
och känslan av din skäggiga haka

alla nätter jag har legat vaken
för att jag väntat på dig
alla nätter jag blundat
och sett dina isblå trötta ögon

varje gång jag sett migsjälv i en spegel
och gråtit på grund av att jag sett dig istället
gråtit för att jag har dina ögon


gråtit för att jag inte har dig..




Fri vers av Jules Blues
Läst 1040 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues