Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAKAMINE

 



Strängars

l        
e
      k
           ,

       s
m  
e        
k   

de
kvinnliga
formerna

och
tiden tilsammans
fingrars vandring
över hals och kropp

kärlekens beröring
huvuds förankring
på en underbar hals
på strängar det leks

och jovisst
min gitarr lever
20 års beröring









Fri vers av DanSan
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 14:01



Bookmark and Share


  Lajos-Toth
Åh denna väcker minnen av en svart Takamine 12:a med cutaway jag smekte strängarna på en gång - men den var alldeles för dyr för min plånbok då!
( o)===:::
2011-05-15

  Maria T
Jag skulle gärna vilja höra
dig spela på din gitarr
2009-09-02

    ej medlem längre
Fint och fyndigt!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan