Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter - till




längtan efter - längtan till
går de åt samma håll

dina spår i mig
som en morgon i daggvått gräs
trampat, rest i längtan
efter dagen - längtan till

dig älskar jag
skriver orden
tömmer - för att höra
- för att höras

ord från - till en okänd plats
där stjärnfall leker
med min önskan

efter - till
går de åt samma håll




Fri vers av kath
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-04 07:29



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"Kärlek och vilja" gestaltad i poetisk form. Längtan efter är en kärleksönskan, längtan till är viljan som leder stegen dit. Så läser jag din finstämda dikt. Och visst går de åt samma håll! De samverkar i en riktning.
2009-09-04

  L Patrik W Johansson VIP
Orden efter och till användes här musikaliskt

som en oktav där efter var den mörka tonen, till den höga

be well,
LPatrikWJ
2009-09-04

    ej medlem längre
det gör de om man låter dem flyta samman... eftertänksamhet och tillit... igenkänningsfaktorn är hög.
2009-09-04

  Larz Gustafsson VIP
"dina spår i mig som en morgon i daggvått gräs"

Lysande!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath