Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag orkar inte.


sten. bara sten.



jag ska raka av mitt hår
jag ska klä mig i svart
jag ska visa dig fingret varje gång du ler
jag ska borsta tänderna i öl
och jag ska skratta
varje gång du försöker röra mig

sten. bara sten.

jag ska spara ut mina naglar
jag ska riva ditt ansikte
jag ska spotta på din rygg när du går
jag ska sminka mig hårt hårt
och jag ska skratta
varje gång du frågar hur jag mår

sten. bara sten.

jag ska knulla varje främling
jag ska supa mig full
jag ska slå på min ipod var gång du säger hennes namn
jag ska slå på min trumma
och jag ska dansa
varje gång du mår dåligt

jag ska glömma varje öm tanke jag nånsin haft
och bli sten. bara sten.





Fri vers av kärleksbarn
Läst 464 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-27 22:52



Bookmark and Share


  S.Wilhelmsson
Känner igen känslorna!
Tack för det du delade med dig!
2011-02-22

  peter markurth
bra
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn