Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla Sally Bowles, jävla ring



under helgen tystnade rösterna
som fick mitt hjärta att fladdra
under helgen
blev det lugnt

jag väntar på dig
men du
hör inte av dig
det är väl slut nu
men sen dyker du upp
och får mig att skratta
sådär
på riktigt

jag tycker om det

men på ditt vänstra ringfinger glittrar min ångest
och jag går hela vägen hem
trots att det blåser
hårt och obarmhärtigt
och att jag för en stund inte kan urskilja
vad som är snö och vad som är tårar

maybe this time sjunger Sally Bowles
och jag överväger
att slå henne på käften




Fri vers av kärleksbarn
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn