Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag betyder ingenting



spring då din jävel
lämna mig här
jag har ändå ingen att komma hem till
spring då

jag är ingen
och min tankar är gratis
sälj min kropp, för all del
den har inget namn

jag kan stå här i timmar blåsa rök dricka sprit skryta om saker jag aldrig gjort och karva in ditt namn i armen fast jag aldrig lärt mig stava men hjärtat vet jag kan viska hemligheter och skänka bort mitt hår
för jag kommer aldrig vara vacker

jag kan inte dansa
skär av mina fötter
odla blommor i dem
sy om dom till skor
spring i dom, din jävel
jag vet var du bor

frihet är ett fattigt ord
men betyder någonting

jag har aldrig varit fri




Fri vers av kärleksbarn
Läst 460 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-02 22:10



Bookmark and Share


  Tera
ja håller med kommentaren under...självinstinkt är få förunnat...
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn