Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag ett berondeproblem här kanske... Blir snart gaaaalen!!!




Anti-antivirus...

Antivirus jamenvisst
skyddar datorn din
Ingen krigisk list
som hästar kommer in

 

Det verkar dock tendera
att vara tokigt här
För det vill ej fungera
ställer endast till besvär

 

Snart blir jag riktigt galen
livet är så svårt
Kan inte finna manualen
eller numret till support

 

Jag kan ej riktigt fatta
den stör min MSN
jag kan alltså inte chatta
med en gammal vän

 

Jag kan inte ens ansluta
till en del program
Bara poppar upp en ruta
"Anti-virus, Anti-spam"

 

Snälla någon ge ett råd
till en dum novis
Som med Norton är i onåd
och har hamnat i en kris

 

Jag kan se en liten bild
av den ensamma mamman
Där hon galen, arg och vild
slår datorn sönder, samman...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 2375 gånger
Publicerad 2005-11-03 23:40



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Helt underbar dikt! Jag gillar den här typen av dikter, som säger mycket och uttrycker känslor om något vardagligt. (Jag har själv skrivit en Audi heter den.) Men det är dikt jag ska kommentera. Förr i tiden skrevs ofta så kallade smädesdikter om sådant man tyckte var fel, och den tanken är faktiskt god. Du har på ett stilfullt sätt lyckats uttrycka din frustration över ett dött ting, gjort det på vers och dessutom gjort det riktigt bra! Högsta betyg för det!
För övrigt så skall det finnas någon inställning någonstans som man kan ändra i om man hittar den och tillåta pop-up-fönster så fungerar det bättre. Ring 08-735 502 42 så kommer du till Symantec's support, det företaget som säljer northon.
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman