Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inget hindra oss

Ser ut över havet
Tänker på dig
Längtar efter dig
Önskar att du vore här och höll mig i din famn
Önskar att vi var tillsammans
för att aldrig mer skiljas åt

Jag ser ut över havet och det enda jag kan tänka
är att havet skiljer oss åt
Hindrar oss från att vara tillsammans
Jag ser ut över havet och vill att du ska vara här

Utan dig vid min sida är havet en barrikad
En barrikad som hindrar min kärlek från att nå dig
Utan dig vid min sida är jag ett tomt skal
saknar skäl att leva
Så snälla stå vid min sida
låt mitt tomma skal fyllas med liv

Låt inte havet hindra vår kärlek
Låt inget hindra oss från att älska varandra




Fri vers av Nattsuddan
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-09-27 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan