Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt liv


Vill rymma
Lämna allt bakom mig
Bara ta det nödvändigaste och ge mig av
Börja om från början
någon annan stans
Skapa ett nytt liv
Sova på en madrass på golvet
tills jag har råd med en säng
Måla nya väggar i precis vilka färger som helst
Skapa något eget
Skapa ett helt nytt liv
med bara det viktigaste från nu
Fylla det med nytt
Ny inspiration
Ett nytt liv




Fri vers av Nattsuddan
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 01:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten beskriver en tanke som alltmer upptar min dag, så jag gillar texten. Den får förstås tvenne violer.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan