Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en 100-ordare. Ann började, jag antog utmaningen, Stefan S hakade på, jag dunkar iväg en till. Skriv en kortnovell själv, max 100 ord eller färre om du har lust.



100 ord: Oäkting


Zuzanne såg direkt att Luis Vuitton-väskan hon fick i födelsedagspresent var ett plagiat. Totte vill väl, men är pinsamt fattig, så hon köpte en äkta i smyg. Men hur skulle hon veta att chihuahuan var insmugglad från nåt baltland, varken id-märkt eller vaccinerad, köpt på Plattan för en tiondel av marknadspriset?

De satt på Sturehofs uteservering när det började stinka ur väskan och hon skrek: ”PARIS KRÄKS MASK!” och Totte såg sig om efter en flyktväg.

Jag såg annonsen på Blocket: ”Voffsing med väska, bra pris vid snabb affär”.

Att behöva behålla plagiatet var nog det som grämde henne mest.




Övriga genrer av AC
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-11-26 19:43



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
hi hi det här var ju kul :)
2005-11-26

  Propella
Återigen; tack för dagens gapflabb!
2005-11-26

  Daniel_78 VIP
härligt med dessa här små godisbitar att suga på
helt lagom, humor på bästa sätt
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC