Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.::.


Tempelsång



Här ska jag vandra mellan sol och måne
smeka insidor med handen
tänja hinnorna som buktar
bara vara
vara bara
jag

Här ska jag bjuda in och stänga ute
välja vad som ska få fäste
spänna bågen eller vila
lita till
tilliten till
mig själv

Här ska jag stanna upp och sörja
klösa över smärtans punkter
veta att det är också kärlek
meningen
att allt är
meningen.




Fri vers av AC
Läst 1134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-20 11:27



Bookmark and Share


    Robert N
Kul att läsa annat än noveller av dig :-)

Här tycker jag du fångar ett stillsamt, nästan meditativt flöde.

Gillar kanske framför allt hur du använder kontraster
"bjuda in och stänga ute"
"spänna bågen eller vila"
2006-12-23

  Linen
Det första jag tänkte på är självbestämmandet; att jaget får bestämma själv vilka som ska släppas in, stötas bort. Frigjort tror jag helt enkelt. Som en stark röst som tar befälet över sin egen kropp och får njuta, smärtsamt eller inte...
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC