Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En optisk medvetandeillusion


Ego striptease

 

Hon där på bilden
är inte jag
Inte gråten över dået
eller oron inför sedan
Inte stelheten i nacken
eller förmågan att böja verb
Inte mina slitna jeans
guldet runt ringfingret
eller min avund

Inte heller
tanken att "jag tänker, alltså finns jag"

Nu
ska jag lägga ner vapnen
och möta mig själv

Som Jag har längtat

 

 

 

.




Fri vers av AC
Läst 816 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-03 14:36



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
\"Nu ska jag lägga ner vapnen
och möta mig själv\"

Jojo, visst är det så en slipsten ska dras.

Fint driv i språket. Inga konstigheter.
2007-09-03

  Dan Linder
elegant dubbelspegel. två sidor samtidigt som blir en. Bra!
2007-09-03

  Maria Zena Viklund
Underbar!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC