Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkusen drar vidare...



R.T.F.M.



Så sker det oundvikliga
när skallar häktas av
och lungor töms och packas ner
i förslutningsbara påsar

revor sys igen
bihålor fylls ut med något beständigt
fotknölar knackas loss
och rullas in i hörn.

Ta dig samman
Ta dig samman!
TA DIG SAMMAN OCH GRÄV!


Tills allt som återstår
är största möjliga tystnad.




Fri vers av AC
Läst 812 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 23:19



Bookmark and Share


  AC
--> Sune. När man börjar räkna så där dassigt, då är det dags att sätta korken i flaskan, om man inte har kastat bort den förstås.

G'natt.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC