Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akronymtåget rullar vidare som om ingenting har hänt...



G.M.T.A.



Tack för lånet
log du och lade tillbaka dem
i munnen på mig

Ingen orsak
svarade jag och slöt läpparna

orden smakade granatäpple
sprack mellan tungan och gommen
som snöbär mot asfalt under gummistöveln

Minns du snöbären?
frågade du

och jag nickade förstummad




Fri vers av AC
Läst 1169 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-13 22:53



Bookmark and Share


  Rublev
Jag smyger runt, hittar denna pärla.

Mästerligt diktat.
Tät, ömsint, överraskande!

Slutraden öppnar en hisnande vacker kärleksrymd. Som när solen plötsligt skymtar fram genom molnmassiven, efter månader av frånvaro.
2020-02-21

  MW
gu va bra!! gillar smaken av orden du förklarar om! vill gärna få ett granatäpple i den formen nån dag!
2006-11-20

    Jenny Jumper
Fy fan vad bra!!

Nu blev den gråa torsdagen lite vackrare!!
2006-11-16

    NoMi F
Så härligt formulerat-diktat
Om kärleksmötet med
alla dess metaforer du förmedlar
känslan med
2006-11-16

  Rachel Roth
en läcker skapelse för gommen, denna
blir nyfiken på de där bokstäverna, borde man förstå?
2006-11-15

    Max E
Härlig känsla och värme i denna dikt.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC