Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar tillbaka


Längtar efter barndomen
Barndomen som var glad
Obesvärad
Då barndomen fanns
och lyckan var total
Barndomen då jag var jag
och kunde bli vad som helst




Fri vers av Nattsuddan
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 00:20



Bookmark and Share


  Niara
en del önskar att dom hade haft en sådan.. måste vara en lycka väl?
2010-10-13

    Hjärtatmeddjupasår
Man slapp tänka, man kunde leva i sin egen fantasi.
Problemen fanns aldrig, de existerade inte, alla dagar var skrattets dagar tills man en dag vaknade upp och insåg att det fanns ett allvar i livet. Den dagen saknar jag också, den känns som igår, men sen många år lagd i högen av minnen .
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan