Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "hundring" på temat: Misstag man bara gör en gång.



100 ord: Bli sedd utan att synas


Lite paranoid är hon allt. En och annan tvångstanke har hon också. Ett par lyft här, lite utfyllnad där, ändå vill hon inte att folk ska glo. Vilket de gör. Det är inte alltid man får se ett livs levande trumskinn på två ben. Då gäller det att passa på.

Som i förra veckan. Förfärad hade hon läst att det är på händerna åldern syns. Och näsan, den slutar aldrig växa. Hon slank in på NK-toan, smörjde in med nåt varuprov hon hade i väskan. *Instant Miracle*, typ.

Dags för glasögon? Det var brun-utan-sol. Och hon undrade varför folk glodde.




Övriga genrer av AC
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-11-29 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AC
AC