Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




♥ God Jul!♥

 

♥ God Jul och Gott Nytt år! ♥

önskar

Ninananonia

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-22 21:08



Bookmark and Share


  TT
Tack detsamma - GOD JUL!!!
// TT
2010-12-23

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ett så tjusigt kort! Vad fint! God Jul önskar jag dig!
2010-12-22

  Johan Bergstjärna VIP
GOD JUL & Gott Nytt År!

önskar Johan
2010-12-22

  L Patrik W Johansson VIP
God Jul

jag gillar när folk webmastrar vackra bilder

Be well,
LPWJ
2010-12-22

    Ken Cassel
Så tjusigt Nina!
Sitter här med stora ögon och bara ler åt ditt lilla mästerverk med tomten som är ute och flyger och far
med sina vackra och bedårande renar
=)

Kram på dig!
( skrattar gott )

Ken
2010-12-22

  thyra
Vackert!

GOD JUL TILL DIG MED :)
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP