Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blöder liv

 

Du blöder liv,

 

älskade.

 

Du smärtar djupt,

 

innanför murar,

 

jag byggt,

 

av sten.

 

Du skalar bort,

 

sten för sten,

 

tills dess,

 

att murar jag byggt upp,

 

med tinnar och torn,

 

raseras,

 

sten för sten.

 

Du blöder liv,

 

som jag vill,

 

smaka.

 

Du får ta,

 

varje sten

 

och kasta den i havet,

 

ner i djupa oceaner,

 

tills inga stenar återstår.

 

Jag vill bli fri.

 

Jag vill flyga,

 

 med dig älskade,

 

ut i friheten.

 

In i himmelen.

 

Smeka dig.

 

Kyssa dig.

 

Drunkna i dig.

 

Känna din varma puls.

 

Ja, du är liv älskade.

 

Du är liv.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-01-07 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En helt underbar kärleks lyrik.
2012-03-08

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2012-02-04

    Anneli A
Vacker åtrå!
2011-12-01

    vilgot hellros
mycket mycket bra!!
2011-11-07

  ExtraordinaryMe
Helt oemotståndlig! Växer för varje rad. Jag blev fast redan vid rubriken. Riktigt bra gjort!:) kram!
2011-10-30

  Michaela Dutius
Längtan - med en jublande underton.
Väl diktat!
2011-10-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
livsbejakande frihetsskön alstring
2011-02-07

  frantic
kärlek
som lämnar
jaget..
obesvikligt
förbunden
den
älskvärda

en mkt
vacker dikt
som når mig
innanför
skalet
min bräckliga
trygghet

ut i friheten..
2011-01-22

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är din bön
ja

murarna blommar
genom varsamhet

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-09

  Niara
fin, och starkt igenkännande! :-) Ja, åt helsike med murarna.. blir så trist bakom dom iaf.
2011-01-09

  Delilah Juno VIP
Sensuellt härligt!
2011-01-09

  Bibbi VIP
Störtskönt
2011-01-08

  Anna*
Helt underbar text och önskan! Applåder
2011-01-08

  Anna*
Helt underbar text och önskan! Applåder
2011-01-08

  Let it go VIP
blup, blup, blup ... jag druknar välvilligt in under dina vackra ord
2011-01-07

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
oj, en så vackert gestaltad känsla i detta så vackra poem! Ljuvligt!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP