Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagens värme sakta lyfter


När dagens värme sakta lyfter
och möter nattens svalka
bildas vita dimmoln,
som svävar likt älvor
över äng och skog.

Upp över gräsets frodiga grönska,
stiger älvornas andar.
Nuddar lätt vid granarna,
som är både början
och slutet på skogen.

Vackert böljande skog
som följer bergets
mjuka former.




Fri vers av solglimt
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-12-12 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt