Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)

Hela ditt hjärta, rädda det från sorg.




Fokusera

 

Fokusera

på det goda i livet,

det gör jag.

Oftast.

Då mår jag så bra.

Fokus på det goda,

ger mig kraft och styrka,

så att jag kan ge.

Ja, man får så mycket mer

då man ger.  :)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-08 10:22



Bookmark and Share


    AA VIP
Precis fokusera på det goda. Bra text. // AA
2011-03-26

    ej medlem längre
Ett hemligt trollspö
det är
2011-03-11

  Lena Själsöga Keijser
andas in bilden och ser
vad är det jag ser
skulle vilja säga
en tunnel in
samtidigt är detta ut
fokusandning
kanske

tack
2011-03-09

  Ari Viklund
strävar vi att vara i
kärlek till varandra
så vinner kärleken
våra hjärtan i gåva
2011-03-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klokt. =) Och bra skrivet. =)
2011-03-08

  F.
Känns som den beskriver dig bra. Borde läsa den här ofta :)
2011-03-08

  Filosofen2
Leende och skratt:)
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Hihi! Just det. MrT den starkaste känslan vinner. Om rädslan är störst vinner den :)
Om kärlekstanken är starkast vinner den :)
2011-03-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är så riktigt.

Vi får det vi tänker på.
Om vi tänker på vad vi vill ha, så får vi det.
Om vi tänker på vad vi inte vill ha, så får vi det, ändå.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP