Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en smekande viskning


Som en smekande viskning
rör du vid min själ.

Dina vackra ögon ler glittrande
som solen på havet.
Hoppets sol stiger sakta
gryningens ljus värmer
fyller min kropp och min själ
omfamnar mig smekande
likt Vallmons eldröda kronblad.

Där står du så vacker
som en påfågel med utbredda fjädrar
färgerna glittrar i ljuset från ditt inre.

Din röst är som ljuv musik i mina öron
varje stavelse lindar in mina tankar i bommul,
jag känner mig lätt rusig och omtöcknad
en underbar känsla, som svävande moln
på himmlen blå en solig sommardag.




Fri vers av solglimt
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-12-16 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt