Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårslöften? Jag är inte klar med de gamla...



Ompositionering 2006


Nu har jag rensat handfatet fritt från hår
och besticklådan från smulor
Slängt dina sneda skor
och mina uttjänta stringtrosor
Bränt vår gamla telefonbok
(I den nya är sidorna fortfarande tomma)

Tvättat resårmadrassens överdrag av stretchfrotté
Tömt frysen på Big Pack-boxar med präktiga rester
av tillgjord familjelycka

Bonat alla golv
Rivit ner en vägg
byggt upp en ny
Monterat in treglasfönster

Installerat
Dränerat
Konverterat

Ömsat skinn
Gjort en hjärntransplantation
(Se där, nya ögon på köpet!)

Och detta, min vän, är bara början.





Övriga genrer av AC
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-27 23:41



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
näää nu får du tamefan sluta städa tjejen...jag kommer och kidnappar dig!
så detta är inte början det är slutet...gott slut som det heter :)
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC