Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig somna i frid

Bädda mig in i vinden och låt mig fara.
Slut mina ögon och måla syrener på insidan
av mina ögonlock.
Lägg din hand om mitt vänstra bröst
och låt mig somna tillfreds med allt.

Din närhet ger mig mitt lullaby.
Dina tårar ger mig mitt regn.
Din hand om mitt bröst ger mig kärleken,
kärleken min älskade...och en vila i frid.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 907 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2011-06-06 21:18



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
En helt underbar text. Den utstrålar en stor frid i olika skeden.
Så vacker och givande.
2016-03-27

  Johan Bergstjärna VIP
Väldigt vackert.
2014-09-02

  Nina Nightwish
En riktig poetissa är du! Vackra ord som bildar ett gyllene flöde
2011-10-06

  L I V
Drömskt, enkelt och varmvackert. Känner utan att tänka och jag gillar det jag läser
2011-07-10

  queenia
tack Suz. för denna tavla.. *ros*
2011-06-30

    Max Poisé
ååh fantastiskt!
2011-06-27

  Gisela Nordell
fylld av varm kärlek och trygghet
väcker den min tro på att kärleken
är starkare än sorgen och hopplösheten
tillslut omfamnas vi i kärlek och frid
2011-06-17

  PPQ
den här gillade jag den vr inte rosa på det sättet, den var wow
2011-06-15

  Ingela Svenson VIP
Vackert Suzy!
2011-06-07

  Lars Hedlin
Doften av evigheten...
2011-06-07

  Anya VIP
Vackert, hoppas syrenerna stannar för alltid.
2011-06-07

  sulimaa
Vackert lågmält och vilsamt...fattas bara en smekning över kinden så somnar man trygg....
2011-06-07

  Mats Henricson
Så vilsam, så öm, så UNDERBAR ! Du behövs ! Man invaggas i en varm kärleksfullhet, en bristvara i dessa tuffa tider ! Bokmärker !
2011-06-07

    ej medlem längre
Mmmm...en lovsång, förhoppning och underbar dikt på samma gång
2011-06-07

  walborg
Vackert om fullkomlig frid.
2011-06-06

  aol
en så rogivande skrift, vackert skaldat,
2011-06-06

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt fridsam dikt!
Sov gott Suzy!
2011-06-06

  Eva Langrath VIP
rofyllda, kärleksfulla rader
2011-06-06

    AA VIP
Vackert och kärleksfullt.
2011-06-06

  Linda CH VIP
Vilken vacker text! Kärleksfullt, ömt och skälvande av närhet och ro.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna