Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats röst

Med längtansfulla vingar stiger du upp mot skyn,
bort till friheten och ljuset som väntar i fjärran.

En glädjens & sorgens budbärare du är, som seglar
bort från flocken på stolta vingar över skog och mark.

Din vän hukar sig i sin nakenhet,
hon ber inom sig att du målet ska nå.

Fylld av kärlek, livslust, nyfikenhet och värme
med din nyförvärvad fjäderdräkt i behåll.

Så låt kärleken och vindarna bära dig högt
på din resa ovanför livets snårskog,
följ ditt hjärtas röst och se ljuset i fjärran.




Fri vers av solglimt
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-12-29 13:34



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra!
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt