Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.......

Du är ljuset bortom mörkret.

Du är ljuset i gryningen som får mörkret att fly.

Du är solen som värmer min frusna själ.

Du är ledstjärnan som glimmar i skymmningen.

Du är månen som visar vägen på livets stig.

Du är havets vågor som vagga mig till ro.

Din själ min vän omfamnar min,

lika mjukt och ömt som en ängels vita vingar.




Fri vers av solglimt
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-12-29 13:40



Bookmark and Share


    Cajsa
Åh denna var verkligen underbar, jättefin. Det verkar vara en underbar vän som du skriver om!
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt