Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad passionsfrukt

Inget svallade blod
Ingen passion

Som i en dvala
Vakuum förpackat
Tillslutet som ett
Kaffepaket

Kom min vän
Kom till mitt hjärta
Stick hål i ytan
Släpp in syre
Låt det storma
Låt det virvla

Känn doften av kärlekens sötma
Fukta dina läppar
Smaka på frukterna

Låt sötman rinna
ner för din torra strupe
Låt blodet svalla
Lev passionerat

Väck mig
Stilla min längtan
Ge mig ditt hopp
Hopp om ljus och kärlek




Fri vers av solglimt
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-31 12:23



Bookmark and Share


    Cajsa
Vilken underbar dikt du har skrivit. Härligt formulerat. Tycker speciellt om raderna

"Kom min vän
Kom till mitt hjärta
Stick hål i ytan
Släpp in syre
Låt det storma
Låt det virvla"

och

"Väck mig
Stilla min längtan
Ge mig ditt hopp
Hopp om ljus och kärlek"
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt