Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer?

 

Det kommer en tid 
då tid 
ej längre 
är tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kommer en tid 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

då tid 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ej längre 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

är tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-10 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande med
rumsavstånd
kan göra
djupverkan -
som här :)
2011-07-30

  Lena Själsöga Keijser
den upplösta tiden
stiger in i det tid är gudomligandning
andeljus
2011-07-15

  Let it go VIP
Tänkvärd. Allt är ett så även tid.
2011-07-12

  street
.konst.
2011-07-11

  ExtraordinaryMe
Om man kunde stanna tiden.. ljuva tanke.
2011-07-11

  Ari Viklund
Tiden är bunden till kroppen
och även Moder Jord är inte
fri och inte heller Kosmos är
fri men Ande är fri och alltid
obunden av tid och rum och
när tiden når slut kommer vi
vara ÄR före efter och alltid!
finnas utom tiden och Moder
Jord och Kosmos är till i ljus
och kärlek som fullbordat är
och nära hjärtan som lyssna
efter *tonen* som förebådar
2011-07-11

    Ken Cassel
Ja, när man bara tynar bort och dör, Ninanion!
:)

Kramar!
2011-07-10

    ej medlem längre
tiden blir ingenting - inte ett mätbart mått - med tanke på dina tidigare dikter handlar det kanske i grunden om kärleken, när tiden kanske står stilla?
2011-07-10

    ej medlem längre
Hur dags :) ?
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP