Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden bär ett inslag av andlighet ....


Regnbågen

Regnbågens väg
leder oss till kärlekens källa
där skålar vi
för livet
och kärleken......

i evighet

amen




Bunden vers (Haiku) av solglimt
Läst 785 gånger
Publicerad 2006-01-02 14:25



Bookmark and Share


  Cris
passar bra med i evighet amen här. Det ger en känsla av att man verkligen menar vad som sägs. Och andemeningen är ju vacker, att skåla för kärleken och dessutom gå längs regnbågens väg gör att det blir fin sagokänsla över det.
2006-01-02

  prinscess VIP
fin
ser lite religiös tappning i den
men annars bra skriven
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt