Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann den

 

I den djupaste smärtan

fann jag den

 

i våndorna

i plågorna

 

i allt som var hårt

och grymt

 

som ett nystan 

fanns det

gömt inuti mig

 

det som var gömt

och glömt

fick liv

 

när jag

bodde i tjära

 

när tårarna

hade sinat

 

när jag inte kunde svälja

på grund av allt det mörka

som omgav mig

 

ja då fann jag den

och jag fann den inuti mig

inuti

 

ja där fann jag den

den som var en del av mig

 

den jag inte kunde se

men ändå visste 

att den fanns

 

där

 

ja där 

fann jag  kärleken

inuti mig

 

där

där i mitt hjärta

bor kärleken




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-25 20:49



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... vacker är den trädgården
2011-07-29

  Elwania
du denna var bra,
påminner mig om bakom illusionerna finns essensen av vad vi är
2011-07-26

  ULJO
Berörande och underbara textrader
2011-07-26

  queenia
den sannaste kärleken.. så vacker..

härligt underbara ord!!!!!
2011-07-26

    Birgersdotter VIP
Så duktig du är!!!!!
2011-07-26

  Ari Viklund
Just där finns kärleken
av ljus ur själva källan
2011-07-25

    ej medlem längre
Ja, där finner man den..
vackerbeskrivning..
2011-07-25

  L Patrik W Johansson VIP
lotusen blommar ur dyn

Be well,
LPWJ
2011-07-25

    ej medlem längre
Vackert , verkligen.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP