Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära skrivarvän

 

Min kära skrivarvän

Som jag inte känner

annat än genom din vackra poesi

 

Vad skulle du säga om du visste

Visste vad jag tänker om dig

Om du visste att jag går omkring

och har en bild av dig i mitt inre

 

Vad skulle du säga om du visste

Att det var bilden av en vacker ung man

Med ett stort hjärta för sina vänner

Som dyker upp för mitt inre

När jag tänker på dig

 

Min kära skrivarvän

 

som jag inte känner

 

Vad skulle du säga om du visste

 

 

att jag tänker på dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 243 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-01 00:04



Bookmark and Share


  Zelogath
Vad fint!
Jag tror att alla poeter skulle bli glada och smickrade
Om de visste att där satt skrivarvänner
Och tänkte gott om en
2011-10-05

  Julio VIP
helt underbar text..det är sånt här man gillar

bokmärker
2011-09-07

  aol
tack vännen, och kram från en av oss mej,
2011-09-04

    ej medlem längre
Fina tankar
2011-09-03

  TT
..underbart vacker text om längtan och om hur ord kan påverka oss även utan bilder...gillar mycket!!!!!!!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan