Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara öser just nu...i hopp om att finna tillbaka




Önskningar fast jag vet att Tomten inte finns

Ibland önskar jag.
Ja, jag önskar så där in i helvete att det nästan gör ont
och jag liksom förintas på vägen.
Jag borde kanske sluta men någonstans inom mig
så vill jag fortfarande tro.

Tro att det finns något mer.
Att lugnet kan få infinna sig och önskningar
skulle vara av annat slag.
Jag önskar att ett simpelt suddgummi
verkligen kunde sudda ut och inte bara dölja det skarpa.

Jag ger liksom aldrig upp
fast det gör så ont att önska.
Likt ett barns önskningar om snö till jul
och presenter inslagna i rött.
Jag tror inte på Tomten längre men den smärtan har jag förlikat mig med.

Mina önskningar handlar om annat idag.
Jag önskar att vi fick ett hem och att snön inte kommer så tidigt i år.
Jag önskar någonstans att jag bara kunde få vara i mitt ingenting,
fast jag vet så väl att det inte går.
Därför önskar jag ibland, så där mycket att det nästan gör ont.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 19:42



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Och så menade jag naturligtvis nejlikor

Be well,
LPWJ
2011-10-21

  L Patrik W Johansson VIP
St Nicolai var ytterstst verklig, apelsinerna med korinter instoppade kommer från hans slängda gåvor utanför dörrarna

för bra längesen

gillade temat som Lundell alltid kommer tillbaka till en gång per skiva

vårt bottnar ju i de gamla böndernas traditioner häruppe i norden
neråt italien osv är det väl lite annorlunda men med apelsiner mm

Be well,
LPWJ
2011-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte ens på julfirandet.
Men jag vet vad smärtsam längtan vill säga.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna