Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar i mitt hus

Jag faller ljudlöst
i varje grop, i varje hål
i mörkrets bottenlösa djup

Kravlar mig upp, upp mot ljuset
kikar försiktigt över kanten

Det glimmar så vackert bort i fjärran
en lestjärnans ljus eller blott en inre illusion?

Ett hopp i mitt hjärta gror
där i rummet
där kärleken bor

När jag är stark

Då tänder jag ljus
Då bjuder jag in Guds änglar till mitt hus




Fri vers av solglimt
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-01-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt