Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära storebror

Du, kära bror med din skyddande hand
uppväxta tillsammans Vad skulle vi göra utan varann?

Du, min kära bror Du gör delar av mitt liv till en lek
Med dig kan jag rymma från dagens verklighet.

Kära storebror, vad är det då du har?
Vad är det du gör så bra att hela du blir underbar?
Du blev ett underbarn
trots den bittra uppväxt vi fick
med plågsamma stunder som kom och gick
Du kunde blivit ond, ond som ondskan vi fick

Men du var alrig sen Med att ställa dig på egna ben
Du gav dig själv ett eget Jag
Ett Jag som har format dig till den du är idag

Den lycka du ger mig var dag är stor
Det är du som visar mig vart lyckan bor.

Du, min bror, min kära storebror...




Fri vers av Bissen
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-01-20 17:40



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
En fin och vacker hyllning till någon man älskar...
2006-06-09

  Tino
Vilken underbar text!
Det är ett riktigt skönt språkflöde
Det känns som om du pratar med ditt hjärta!
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen