Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skrev jag för länge sedan när min vän försvann från mig... En vän som jag aldrig kommer glömma och alltid kommer sakna...


Saknaden

Mina tårar de rann
när du från mitt liv försvann

Du förvandlades till ett minne
som jag har förvarat innerst inne

Det var hos dig jag fann mitt stöd
Du var min levande glöd

Jag önskar att jag något kunde ändra
men du kommer aldrig återvända

Utan dig är mitt liv så tomt
I min själ gör det så ont

Jag har aldrig känt sådan smärta
Du finns för alltid kvar i mitt hjärta...




Fri vers av Bissen
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-01-25 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen