Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

 

Vill finnas i någons medvetande

Vara viktig

Vill vara omtyckt

Spela roll

Vara älskad

Känna mig älskad

Känna det

Hur det känns

Att vara älskad

Att betyda något

Inte bara vara

Utan vara någon

Någon som betyder något

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-12 19:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Fin dikt ...
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan