Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina älskade grabbar, skrivet i Du-form, men inte desto mindre till er båda!!


Du är livets skeva leende och jag älskar dig!

 

Om jag såg världen ur ditt leende

så skulle jag se den skeva skönhet

som dina glittrande ögon ser

när du skrattar världen i ansiktet

 

Du

Dina små händer har ett grepp

om mig

mitt hjärta

du behöver inte vara så stark

för att få mig att lätta

 

Min kärlek är som spunnet socker

den växer för varje varv

för varje hjärtslag

den är lika söt

smälter i munnen

och svagt rosa

 

Du

när du snurrar

och världen blir skev

spinner du socker

i mitt hjärta

och när du ler

skrattar även jag

världen i ansiktet

 

Du är min lycka och glädje

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman