Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta är så tomt ......


Öde ligger stranden
livets låga flämtar efter syre
Orons vindar blåser kallt
ensamhetens eko viskar mitt namn

Smärtan borrar sig in likt pilar
vill fly
fly bort från mig
fly bort från världen

Flyga hem,
hem till änglakören
till kärleken, ljuset och förståelsen

Hjärta fylls av kärlekens ljus
det gudomliga.......

Rädslan och tvivlet flyger sin kos

När den höga svarta hatten lyfts av
då jag bugar mig ödmjukt inför livet.




Fri vers av solglimt
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-02-02 11:22



Bookmark and Share


    Louise B
Den här dikten är på något vis magisk ungefär, magisk kanske inte är rätt ord för den, men jag gillar dikten väldigt mkt, en klar femma :)
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt