Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skriver jag?

Jag skriver



ord efter ord



Varför?



Jag skriver för att försöka få en hel mening



kanske får jag ihop en mening en dag



En mening med livet




Fri vers av Bissen
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-02-08 12:51



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
gillade avslutningen
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen