Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad...


Ord så få

Vill prata men har inget att säga

En blick som talar kodat språk

Du tyder inga ord

Sluter mina ögon

Tankarna slocknar

Vill inte försöka höras mer

Orden är borta

Lider i tystnaden

Olidlig tystnad




Fri vers av Bissen
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-02-08 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen