Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som en vind


I månstrålens blek gula sken
en bro till himmlen
så skinande och ren

Där ser jag mig dansa
på ängen grön
Med blomsterkrans i håret
om sommaren skön

Kravlöst, leende,
fri som en vind
Utan att en enda tår
trillar på min kind

I gränslandet mellan nu och då
Där vill jag stanna
det kan jag väl få?








Fri vers av solglimt
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-02-08 21:29



Bookmark and Share


    Cajsa
Låter som en underbar plats!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt