Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden och sorgen


Jag sökte kärlek som allt helar
Kärlekens ljus där allt får liv
Allt jag fann var kyla, mörker och dörrar som stängdes

Vem håller om mig i tystnaden och sorgen
Jag vill veta är det bara dårar som älskar vilkorslöst och vågar?

Som en sådan irrar jag runt i livets labbyrint
Sökande efter ljus som hjärtat helar
Ur ögats vrå strömmar ständigt sorgens tårar

Vem håller om mig i tystnaden och sorgen
Jag vill veta är det bara dårar som älskar vilkorslöst och vågar?




Fri vers av solglimt
Läst 914 gånger
Publicerad 2006-02-12 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, så fint och meningsfullt..
just de orden:
"Vem håller om mig i tystnaden och sorgen
Jag vill veta är det bara dårar som älskar vilkorslöst och vågar?"
De är verkligen sanna och tagen från hjätat.
Gåshuden smög sig fram på mina armar innan sista raden.
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt